Producent:

Mikkeller Spirits

Land:

Land: Danmark

Website:
Distrikter:
Beskrivelse - Vinforsyning:

Beskrivelse

Mikkeller Spirits


mikkeler_spirits_fadMikkeller Spirits er en knopskydning af bryggeriet Mikkeller, der siden grundlæggelsen i 2003 er blevet kendt verden over for sin eksperimenterende og innovative tilgang til ølbrygning. Mikkeller er stiftet af Mikkel Borg Bjergsøe.


mikkeler_etiketMikkeller har høstet både national og international anerkendelse for sine øl, hvor fokus altid er på kvalitet frem for kvantitet. Mikkeller Spirits blev grundlagt i 2012, og filosofien er (ligesom for øl), at skabe nye produkter, der udfordrer de store pro- ducenter på kvaliteten. Idet deres hovedmetier fortsat er øl, så afspejler spiritusprodukterne typisk et ølmæssigt aspekt. Mikkeller Spirits bliver produceret i samarbejde med mikrodestilleriet og specialbryggeriet Braunstein i Køge.


Mikkeller Spirits har fået en flyvende start, og har allerede vundet dobbelt guld på World Spirits Competition i San Fransisco i 2014 til Black Rum Cask – og der var også sølv til Botanical Gin – og altså anerkendelser til begge de tilmeldte produkter til konkurrencen! Mon ikke man ærgrer sig lidt over, at man ikke sendte hele sortimentet ind til konkurrencen? Vi glæder os til at følge udviklingen i dette utroligt spændende mikrodestilleri i årene fremover.

mikkeler_range_bred

Varer:
Billede:
0730720
Førpris:
RealPrice:

449,00 DKK

Billede:
0730730
Førpris:
RealPrice:

449,00 DKK

Billede:
0730700
Førpris:
RealPrice:

349,00 DKK

Billede:
Billede på vej2
Førpris:
RealPrice:

995,00 DKK