Producent:

Debonaire Premium Rum Family

Land:

Land: Danmark

Website:
Distrikter:
Beskrivelse - Vinforsyning:

Beskrivelse

Debonaire, Premium Rum Family

debonaire_logoEn rom i verdensklasse har ventet i mere end 20 år på at se dagens lys. Debonaire Rum serien er intet mindre end det udsøgteekstrakt af nøje udvalgt, dybt-lagret årgangsrom bragt til verden med autentisk kærlighed og unikt håndværk af master- blenderen himself, Mr. Fransisco ”Don Pancho” Fernandez.

Don Pancho har som den eneste fået mulighedfor at arbejde videre med en fantastisk og dyb-lagret rom, og resultatet erblevet til en helt unik serie af Debonaire årgangsrom, samt to fantastiskehonning og kaffe-baserede rom-likører.

En legende er tilbage...

Den legendariske Don Pancho, der er født på Cuba i 1938, er manden bag nogle af de mest præmierede rom-produkter, og nyder stor respekt og anerkendelse for sin viden om, og mangeårige erfaring indenfor rom-produktion. Han respekteres ligeledes for hans rolle i den cubanske romproduktion i 70-80 ́erne, som ”Great Grand Father of Havana Club”, og satte sit fingeraftryk på stort set alt rom, der blev produceret på Cuba i den periode.

debonaire_don_panchoDon Panchos stod i lære hos den legendariske “Godfather of all rum”, Don Ramon Fernadez Corrales, som blandt andet lærte ham hemmeligheden om den perfekt lagrede og klarerede “Carta Blanca” - 5 års hvid rom, en kunst, kun de færreste formår at mestre.

Don Pancho har arbejdet med udvikling af rom indenfor både den cubanske og latin-amerikanske romtradition de sidste 50 år. Man kan desuden tilføje kvalitetsrom, som Zafra Master Reservé, Ron Abuelo Anojo, Alma de Bohemio, Ron Jeremy Anejo, Panama Red Overproof og mange flere til Don Panchos C.V. 

Mr. Pancho har desuden gennem sit livslange virke opnået erfaring med både vodka- og vinproduktion, og også Whiskyens hemmeligheder i Skotland. Med sin unikke erfaring har han nu sat sig for at udvikle den ultimative serie af langtidslagret rom, som er produceret efter den gamle cubanske tradition. Don Pancho mener nu at målet er nået, og at Debonaire årgangsblandingerne taler bedst for sig selv i et passende glas…

debonaire_15year_vandret

Varer:
Billede:
Billede på vej2
Førpris:
RealPrice:

249,00 DKK

Billede:
Billede på vej2
Førpris:
RealPrice:

249,00 DKK

Billede:
0770740
Førpris:
RealPrice:

599,00 DKK

Billede:
0770730
Førpris:
RealPrice:

449,00 DKK